24.02.2024.

20:18

Foto: Reuters/Printskrin

Planeta

Sklanjajte ga više, ovo prevazilazi sve granice! Bajden se opet posvađao sa jezikom: Ovaj put je udovica Navaljnog to osetila (VIDEO)

Na sastanku je bila i Daša, ćerka Navaljnog i Julije. Poslednji Bajdenov gaf tiče se Julije Navalne, koju je američki predsednik u izjavi za medije nazvao Jolanda.

- Jutros sam imao čast da upoznam suprugu i ćerku Alekseja Navaljnog. On je bio čovek neverovatne hrabrosti i neverovatno je kako su i njegova supruga i ćerka. Sutra ćemo objaviti sankcije ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, koji je odgovoran za smrt Navaljnog. Jasno je da će Jolanda nastaviti borbu koju je vodio Aleksej - rekao je Bajden posle konferencije za novinare u San Francisku.

Bela kuća nije komentarisala Bajdenovo mešanje imena. U izjavi ubrzo nakon privatnog sastanka, Bela kuća je rekla da je Bajden izrazio iskreno saučešće ženama zbog njihovog užasnog gubitka. Oni su rekli da je Bajden izrazio divljenje Navalnijevoj hrabrosti i njegovom nasleđu borbe protiv korupcije i slobodnoj i demokratskoj Rusiji.

Bajden je nedavno nazvao kraljicu Jordana Raniju Rijanom

Bajden je već imao sličan gaf ranije ovog meseca kada se sastao sa jordanskim kraljevskim parom kraljem Abdulahom Drugim. i kraljica Ranija.

Zatim je pozvao kraljicu Raniju Rijanu na konferenciju.