25.02.2024.

09:50

Foto: Printscreen

Planeta

(VIDEO) Auuu! Trampova poruka Bajdenu bacila publiku u trans! Ovo je rekao i Obami kada je počistio Hilari - hoće li se ponoviti istorija?!

Vašingtonski sajt Hil prenosi da je Tramp u pobedničkom govoru ishvalio razne političare koji su bili uz njega uoči ovog glasanja na kojem je ubedljivo trijumfovao nad Niki Hejli, nekadašnjom guvernerkom Južne Karoline.

Navodi se da je Tramp, nakon što je pohvalio i članove svoje porodice koji ga podržavaju u kampanji, prešao na Bajdena kojeg je optužio da "uništava" Ameriku i najavio pobedu i i nad njim na predsedničkim izborima 5. novembra.

- Mi ćemo biti ovde 5. novembra i pogledaćemo Džoa Bajdena, pogledaćemo ga u oči. On uništava našu zemlju i mi ćemo reći: Džo otpušten si. Odlazi. Odlazi. Otpušten si - kazao je Tramp uz oduševljeno odobravanje mase njegovih pristalica.

Čuvena rečenica "Otpušten si!" postala je popularna tokom emitovanja TV emisije "Šegrt", u kojoj je glavna zvezda bio bivši predsednik SAD. On je tu rečenicu izgovarao kako bi saopštio takmičarima da je došao kraj njihovom učešću. 14-18 kandidata, uglavnom mladih ljudi, takmičili su se za posao u Trampovoj kompaniji. 

Podestimo, Tramp je u svojoj kampanji tokom 2016. godine takođe poručio tadašnjem predsedniku Baraku Obami "da je otpušten". 

Navodi se da se bivši šef Bele kuće onda u šali zapitao da li bi predsednički izbori trebalo da budu održani ranije, rekavši da je "devet meseci" za njega "dugo vremena".

- Voleo bih da može to da obavimo brže. Devet meseci je dugo vremena. Samo bih voleo da možemo to da obavimo brže, gospodine guverneru - obratio se Tramp Henriju Mekmasteru, guverneru Južne Karoline koji se spremao da započne govor.