14.03.2024.

06:40

Foto: Reuters/twitter/printscreen

Planeta

(VIDEO) Gotovo je! Rusi ispalili superoružje na Ukrajinu! Kreće brutalno razaranje svega, vojska u očaju - kako protiv ovog?!

 To stavlja veliki pritisak na moral. Ne mogu svi naši momci to da podnesu. Iako su manje-više navikli na FAB-500, FAB-1500 je pakao - citira izdanje vojnika ukrajinskih oružanih snaga.

U članku se napominje da Rusija nastavlja da povećava njihovu proizvodnju. Zauzvrat, direktor poljske vojne konsultantske kompanije Rochan, Konrad Muzika, primetio je da Rusija još uvek ima dosta ovih bombi i da ih neće uskoro ponestati.

Publikacija ističe da su ruske trupe postale aktivnije u pozadini niza neuspeha ukrajinskih oružanih snaga: Ukrajinci na prvim pozicijama ostaju bez municije, a republikanci u američkom Kongresu nastavljaju da blokiraju račun o pomoći od 60 milijardi dolara.

Ruska avijacija koristi vazdušne bombe opremljene univerzalnim modulima za planiranje i korekciju (UMPC) u zoni Novog svetskog rata. Borbeni avioni su bili u stanju da udare po utvrđenim područjima bez izlaganja vatri protivvazdušnih raketnih sistema.
Pročitajte ceo tekst članka na veb stranici InoSMI >>