Autor: Informer.rs

23.03.2024.

12:44

Foto: Printskrin video

Planeta

UZNEMIRUJUĆE! Objavljen stravičan snimak hapšenja četvrtog teroriste iz Moskve: Sav u krvi dok ga specijalci ubacuju u vozilo (VIDEO)

Šef Federalne službe bezbednosti Aleksandar Bortnikov obavestio je predsednika Rusije Vladimira Putina da su uhapšena četvorica terorista koji su izveli napad na "Krokus siti Hol" u Moskvi, kao i još sedam osoba, saopštila je ranije danas pres služba Kremlja, prenosi Interfaks. 

Ranije danas isplivao je snimak hapšenja u kojem jedan od terorista govori kako je dobio 50.000 evra za napad i otkriva sve detalje o pripremi, o čemu možete da pročitate u zasebnoj vesti OVDE. 

Sada je na Telegram kanalu isplivao još jedan snimak hapšenja, a navodi se da je to četvrti terorista koji je učestvovao u napadu na "Korkus siti Holu". 

Na snimku se vide kako ga Ruske snage bezbednosti privode, dok mu je levi deo glave potpuno krvav. 

Teroristi su uhapšeni oko 3 sata ujutru u Brjanskoj oblasti dok su pokušavali da stignu do Ukrajine. U toku je rad na identifikaciji saučesnika terorista.

Prema dosadašnjim podacima, u terorističkom napadu na koncertnu dvoranu "Krokus siti hol" kod Moskve, poginulo je 143 ljudi, saopštio je ruski Istražni komitet.

Odgovornost za napad preuzela je Islamska država, preneo je ranije Rojters.

Najnovije informacije o terorističkom napadu u Moskvi čitajte OVDE!