Autor: Informer.rs

23.03.2024.

17:14

Foto: EPA

Planeta

Informer na licu mesta: Jecaji odjekuju Moskvom, glavni grad paralisan od tuge! Rusi se zahvaljuju Srbima na podršci u najcrnjem trenutku! (VIDEO)

Podsećamo u Moskvi je došlo do terorističkog napada u koncertnoj dvorani Krokus Citi Hall na severozapadu Moskve.Teroristi su iskoristili nešto nižu bezbednost na koncertu. 

Kako Informer nezvanično saznaje, jedan muškarac je skočio na napadača i sprečio još veći pokolj.

Tužan dan za Moskvu, sveće i bilbordi obeležavaju dan žalosti, a ruska studetkinja Sonja, dala je izjavu za našu ekipu i opisala trenutno stanje u glavnom gradu Rusije, ali se i zahvalila Srbima na podršci.

- Ovo je veliki šok i niko nije očekivao ovakav užasan teroristički napad i bili smo uvek spokojni kada idemo na koncert, ali niko nije ni sanjao da će ovo da se desi. Danas tugujemo svi zajedno i obeležavamo pogibiju naših sugrađana. Bila sam skoro na koncertu i užasno je što se sada tamo desio jedan teroristički napad. Niko ovako nešto nije očekivao, mi smo narod koji ide često na koncerte, naše službe bezbednosti uvek nas štite, ali eto desio se užasan zločin. Drago mi je što su Srbi uz nas, hvala na podršci, želim vašem narodu mir i spokoj - rekla je ruska studetkinja Sonja.