22.05.2024.

21:30

Foto: Reuters

Planeta

Ubistvo Donalda Trampa!? "FBI je planirao..." Neverovatna tvrdnja američke kongresmenke odjeknula kao bomba!

Ranije je i sam Tramp, u pozadini suđenja u Njujorku, na svojoj društvenoj mreži "Truth Social", kako ističe publikacija, izjavio da je Ministarstvo pravde "dalo FBI-ju pravo da koristi smrtonosnu silu", tokom pretresa rezidencije Mar-a-Lago bivšeg američkog predsednika u avgustu 2022-ge.

Tada je FBI tokom pretresa, pronašao kutije vladinih dokumenata koje je Tramp poneo sa sobom, nakon što je napustio predsedničku funkciju. Međutim, bivši predsednik nije bio prisutan u Mar-a-Lagu tokom pretresa. Tramp je optužen za svesno skrivanje poverljivih dokumenata, ali se izjasnio da nije kriv.

Grinova je saglasna sa ovom optužbom Trampa, rekavši da Bajdenova administracija pokušava da ubije bivšeg predsednika. Kongresmenka je čak pripisala sebi zasluge za to što je upravo ona obavestila njega o navodnoj zaveri.

- Postarala sam se da on zna - napisala je na društvenim mrežama i dodala:

Informer

Američka kongresmenka: FBI planira Trampovo ubistvo!

- Ministarstvo pravde i FBI planirali su da ubiju predsednika Trampa, i dali su zeleno svetlo za to. Da li je to svima jasno?! Šta republikanci nameravaju da urade povodom toga? Pokušala sam da smenim predsedavajućeg, koji je to odobrio Ministarstvu pravde i FBI-ju, ali su demokrate to sprečile.