31.05.2024.

19:44

Foto: AP/Photo

Planeta

Stiven Sigal apeluje, svet da se ujedini protiv zlog Zapada! Holivudska zvezda nema dilemu, ko su "loši momci"!

On je na ceremoniji dodele državnih nagrada u Kremlju, nakon što mu je uručen Orden prijateljstva, rekao da je rat u Ukrajini finansirao Zapad.

- Rat u koji smo sada umešani, započeo je i finansirao Zapad. To je rat dobra i zla. Svi regioni, sve zemlje i svi narodi moraju da se ujedine umesto da budu kontrolisani medijskim lažima. Ceo svet je opasno blizu trećeg svetskog rata. Suočavamo se sa istim čudovištem, koje pokušava da proždre, osvoji i preuzme kontrolu nad celim svetom kroz laži, dezinformacije i manipulacije - rekao je Sigal.

On je podsetio da je pre specijalne operacije, Ukrajina bila poznata po trgovini ljudima, trgovini organima, narko-trgovini, trgovini decom, laboratorijama za biohemijsko ratovanje, fašizmu i nacizmu. Takođe je ocenio da je potreban doprinos obrazovanju onih koji ne vide šta se zaista dešava.

- Budimo obrazovani ljudi, koji razumeju šta je propaganda, a šta je istina. Pozivam sve koji to razumeju da se udruže u borbi za istinu i pravdu - poručio je holivudski glumac.