13.06.2024.

20:35

Foto: pixabay.com

Planeta

Nestala žena pronađena u pitonu od pet metara! Meštani uhvatili zmiju, rasekli je i... Bila je u odeći, reptil je celu progutao!

Farida, majka četvoro dece nije se vratila kući. Njen muž je postao sumnjiv nakon što je pronašao njene stvari i upozorio meštane, koji su potom pokrenuli potragu.

Ubrzo su locirali pitona sa primetno velikim stomakom. 

- Dogovorili su se da otvore pitonov stomak. Čim su to uradili, Faridina glava je odmah bila vidljiva. Farida je pronađena potpuno obučena unutar zmije - rekao je meštanin sela Suardi. 

Iako se takve pojave smatraju izuzetno retkim, nekoliko ljudi u Indoneziji izgubilo je živote poslednjih godina nakon što su ih pitoni celog progutali.

Godine 2022. stanovnici okruga Tinanggea u jugoistočnom Sulavesiju ubili su pitona od osam metara koji je pronađen kako davi i proguta jednog od lokalnih farmera.

Slično tome, 2018. godine, 54-godišnja žena otkrivena je mrtva unutar sedmometarskog pitona u gradu Muna, jugoistočni Sulavesi. Prethodne godine, farmer u Zapadnom Sulavesiju je nestao, a kasnije je otkriveno da ga je živog pojeo četvorometarski piton na plantaži palminog ulja.