18.06.2024.

21:07

Foto: Reuters

Planeta

Napadnut agent američke tajne službe, oteta mu misteriozna torba kada se vraćao sa Bajdenovog mitinga u Los Anđelesu!

Zvaničnici su potvrdili da se agent vraćao sa posla u subotu uveče kada ga je napao nepoznati počinilac u gradu Tustinu - koji se nalazi oko 55 milja jugoistočno od centra Los Anđelesa i dela šireg gradskog područja Los Anđelesa.

Policija, koja je pozvana na područje nešto posle 21.30, rekla je da je agentu ukradena torba i da je pucao iz pištolja tokom sukoba. Agent nije povređen tokom incidenta, ali je tajna služba saopštila da ne zna da li je još neko upucan.

- Agent je ispraznio svoje službeno oružje tokom incidenta, ali nije poznato da li su napadači pogođeni - dodaka je policija, prenosi NBC Njuz.

Policija u Tustinu saopštila je da nije pronašla osumnjičenog, ali da su neke od ukradenih stvari pronađene u tom području.

Navodi se i da je srebrni "infiniti" FKS35 ili sličan automobil primećen je kako napušta mesti pljačke, saopštila je policija, koja je objavila CCTV sliku vozila.

Bajden je bio u Los Anđelesu da bi prisustvovao prikupljanju sredstava za kampanju zajedno sa bivšim predsednikom Barakom Obamom, glumcima Džordžom Klunijem i Džulijom Roberts i komičarom Džimijem Kimelom.