23.06.2024.

07:40

Foto: Printscreen

Planeta

Nećete verovati šta Bajden radi! Isplivale šok informacije: Za ovo ga spremaju pred istorijsku debatu sa Trampom!

Prema njenim rečima, Bajden se povukao u svoju seosku rezidenciju u Kemp Dejvidu zajedno sa timom najbližih savetnika. Izvor iz Bajdenovog okruženja otkrio je Vanu da se predsednikova priprema za debate sastoji iz dva glavna dela.

Prva faza je posvećena proučavanju materijala i potrebnih informacija, kao i razradi teza.

- Drugi deo priprema za debate podrazumeva praktično sprovođenje teza u delo kroz simulacije debata, uključujući 90-minutne formalne debate tokom kojih će predsednik sve vreme stajati na nogama, imitirajući ono što će morati da radi u realnom vremenu naredne nedelje - objasnila je dopisnica.

U Bajdenovom timu smatraju da će Tramp na ovim debatama biti "disciplinovanija verzija sebe samog", ali predsednik se priprema za sve moguće scenarije, dodala je Van.

Prve debate između Bajdena i Trampa održaće se u Atlanti 27. juna. Aktuelni predsednik može nestati iz javnog života na nedelju dana kako bi se pripremio, trenutno se nalazi u seoskoj rezidenciji, a Bela kuća još nije najavila događaje za predstojeći vikend i narednu nedelju. Predsednički izbori u SAD biće održani 5. novembra 2024. godine.