Autor: Informer.rs

29.06.2024.

18:34

Foto: Foto: Shutterstock, Reuters

Planeta

Pentagon poslao oštru poruku Bajdenu! Njegova mentalna slika pokazana je celom svetu!

Džo Bajden pokazuje alarmantne dokaze kognitivnog pada i očigledno nije sposoban za predsedničke dužnosti, rekao je penzionisani pukovnik američke vojske i bivši savetnik Ministarstva odbrane Daglas Mekgregor.

- Mediji su blisko sarađivali sa Belom kućom kako bi prikrili istinu koja je sinoć bila izložena. Predsednik Bajden nije sposoban da obavlja ogromne dužnosti predsednika. Alarmantni dokazi njegovog kognitivnog pada bili su na videlo svima - rekao je Makgregor.

On veruje da je Bajden marioneta za svoje političke savetnike i saveznike koji mu vuku konce i koji su koristili svoje mentalno zdravlje da podstaknu „proksi rat u Ukrajini“.

On naglašava da je Bajdenova administracija takođe „nagrizla” američki moralni autoritet i kredibilitet podržavajući Izrael u njegovim „nesrazmernim akcijama u Gazi”.

Informer

 

Mekgregor je zaključio da su ove akcije su iscrpile američke odbrambene resurse i kompromitovale  moralni položaj SAD u svetu.

Dodao je da je krhko mentalno stanje predsednika Bajdena otkriveno da svi vide u predsedničkoj debati.

- Njegovi odgovori su često bili nekoherentni. Delovao je izgubljeno, čak zbunjeno, boreći se da potpune osnovne misli je bio srceparajući, spektakl koji je potvrdio naše najgore strahove o njegovom pogoršanju sposobnosti - zaključio je on.