30.06.2024.

13:40

Foto: Foto: Shutterstock, Reuters

Planeta

Ceo Zapad misli da Putin blefira, istina je mnogo strašnija! Političarima stigao alarmantan poziv, na pragu smo uništenja civilizacije!

- U godišnjem obraćanju Federalnoj skupštini, predsednik Vladimir Putin je upozorio članice NATO-a da moraju shvatiti da sve to preti sukobom s upotrebom nuklearnog oružja i uništenjem civilizacije. Kako je objasnio poznati vojni i nuklearni strateg Bernard Brodi, države obično ne blefiraju kada iznose pretnje - istakao je on.

Giltner je naglasio da nedostatak razumevanja moguće eskalacije može dovesti do strašnih posledica.Zbog toga je pozvao američke političare i analitičare da pažljivo interpretiraju ruske signale i da ne prelaze sve crvene linije Moskve u pitanju podrške Ukrajini.

- Sa tako visokim ulozima, Amerika bi trebalo da bude oprezna kako ne bi izgubila sve svoje adute -zaključio je ekspert.

U maju, predsednik Rusije Vladimir Putin je tokom obraćanja medijima nakon posete Uzbekistanu izjavio da predstavnici zemalja NATO-a moraju biti svesni s čim se igraju.