14.07.2024.

17:30

Foto: Tanjug/AP

Planeta

Najmoćnija fotografija ikad zabeležena - "Biće u svakoj knjizi istorije!" (FOTO)

Ova fotografija brzo je postala viralna i mnogi je smatraju jednom od najupečatljivijih ikada zabeleženih.

Fotografija prikazuje Trampa, sa licem delimično prekrivenim krvlju od rane na uvu, kako podiže pesnicu u znak pobede i otpora prema njegovim neprijateljima.

Ovaj čin izazvao je erupciju oduševljenja i podrške njegovih pristalica, koji su ovaj gest videli kao znak njegove snage i odlučnosti uprkos pretnjama i nasilju.

Informer

"Od ove fotke će da prave postere, bedževe, šolje... Trampa sad niko ne može da zaustavi", komentari su na društvenim mrežama

Mnogi analitičari i medijski komentatori istakli su da je ovaj trenutak savršeno uhvatio suštinu Trampove ličnosti i njegove sposobnosti da inspiriše svoje pristalice, čak i u najtežim trenucima, samim tim, mnogi smatraju da je ova fotografija sigurna karta za pobedu na predstojećim izborima za Donalda Trampa.

Fotografija je takođe izazvala debatu na društvenim mrežama, gde su mišljenja podeljena između onih koji ovu sliku vide kao simbol herojstva i onih koji je kritikuju kao teatralnu i manipulativnu.

U svakom slučaju, ovaj trenutak ostaje upamćen kao jedan od najdramatičnijih i najkomentarisanijih u Trampovoj političkoj karijeri.