14.07.2024.

18:09

Foto: Foto: Printscreen, EPA Images

Planeta

(FOTO) Otkriveno! Ovo je čovek ubijen tokom atentata na Trampa, sedeo iza njega kada ga je pogodio metak!

Kori Koperatore, penzionisani šef vatrogasne službe grada Bafalo, sedeo je iza bivšeg predsednika, kada ga je upucao i ubio naoružani napadač 20-godišnji Tomas Metju Kruks.

Njegova sestra se oglasila na Fejsbuku.

- Mržnja prema jednom čoveku oduzela je život jednom čoveku koga smo najviše voleli. Bio je heroj koji je štitio svoje ćerke. Njegova žena i devojke su upravo preživele nezamislivo. Moj mlađi brat je upravo bio napunio 50 godina i imao je još toliko života da doživi - napisala je ona i dodala:

Informer

 

- Mržnja nema granica, a ljubav nema granica. Molite se za moju snaju, nećake, moju majku, sestru, mene i njegove nećake i nećake jer ovo izgleda kao užasna noćna mora, ali znamo da je to naša bolna stvarnost.'

Atentata na bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa izveo je u subotu na predizbornom skupu Tomas Metju Kruks, 20-ogodišnjak iz severoistočne savezne države Pensilvanije, kako ga je identifikovao Federalni istražni biro (FBI). Tramp je ranjen u uho ali se sada oseća dobro, dok je napadač ubijen, a jedna osoba je poginula u napadu i još dve su ranjene.