15.07.2024.

10:51

Foto: Printscreen

Planeta

(VIDEO) Novi svedok progovorio o atentatu na Trampa! Otkriven užasan detalj sa tribina: Pogodio ga je direktno u glavu...

Trin je razgovarala sa čovekom po imenu Džozef koji je sedeo iza Trampa na tribinama kada je pogođen bivši predsednik Amerike.

On je opisao zvuk kao „zbunjujući“ i koji je „u početku zvučao kao petarde“, jer nije bilo jasno odakle zvuk dolazi, ali je ubrzo shvatio da su to pucnji. Rekao je da je čovek desno od njega na tribinama „pogođen metkom u glavu", a da je još jedna žena povređena kada je „pogođena u podlakticu i ruku, kako se činilo“.

Trin je pitala Džozefa kako se „seća trenutno, nakon što je svedočio takvom događaju.

- To je nešto što ne očekuješ. To je kao grom iz vedra neba, vrlo šokantno - rekao je on.

- Bila je to potpuna konfuzija - nastavio je Džozef, dodajući da je „video Donalda Trampa kako je pogođen,“ i da je „izgledalo kao da ga je metak okrznuo po desnom uhu.“

Video je čoveka koji je ubijen na tribinama i nakon toga je nastala „potpuna pometnja,“ a čuo je još pucnjave. Zatim je pomogao da se telo čoveka prenese iza tribina zajedno sa ostalim učesnicima skupa i odneli su ga do šatora i stavili peškir preko njegove glave.

On je opisao pucnjavu kao neočekivan događaj i rekao da se oseća „generalno bezbedno“ bilo gde u SAD, ali da je problem što su svi sada veoma besni. Rekao je da bi opet išao na Trampov skup, ali da bi dva puta razmislio.

- To je jednostavno užasno. Ne bismo smeli da budemo na nivou javnog političkog diskursa kao što je sada. Deluje kao da je 1968. godina - rekao je on.