16.07.2024.

09:22

Foto: profimedia/printscreen

Planeta

Drugovi iz škole dali medijima video atentatora na Trampa! Kruks spominje svoj polni organ! (VIDEO)

U stvarnosti, Kruks je bio tek 10. razred kada je ovo snimljeno. Drugovi kažu da je voleo da pravi smešne video snimke sa kolegama iz razreda. Njegov prijatelj nam kaže da je video snimljen u februaru 2020. u školi.

Bivša drugarica iz razreda kaže da je Kruks u početku bio tih, ali se postepeno otvorio. Bio je kul, druželjubiv i slagao se sa drugovima iz razreda.

Kruks je novinaru TMZ opisan kao pametan kada je u pitanju kompjuterska tehnologija. Bio je jedan od najtalentovanijih učenika u razredu - bio je u stanju da rastavlja računare i ponovo ih sastavlja bez problema.

Bavio se i video igrama, posebno „Fortnite“ i „Tom Clanci's Rainbov Sik Siege“ - obe su "pucačine" iz prvog lica.

Bivši drug iz razreda kaže da Kruks nije pominjao politiku ili oružje dok je bio u učionici. Bio je potpuno iznenađen kada je saznao da je Tomas pokušao da ubije Trampa.

Kruksa je pucao na Trampa iz puške u stilu AR-15, sa krova hangara udaljenog 130 metara od Trampa, nakon što se popeo na zgradu pre mitinga u Pensilvaniji.

Pored toga što je ranio bivšeg predsednika, Kruks je ubio jednu osobu u masi i ranio još dve pre nego što su ga snajperisti Tajne službe ubili manje od minut kasnije.

Kruks je, navodno, bio registrovani republikanac, a FBI još uvek pokušava da otkrije njegov motiv.