16.07.2024.

19:17

Foto: Printscreen/Youtube/EPA

Planeta

(VIDEO) Drama! Zbog Putinovog manevra dah je stao celom svetu! Ovo se moglo završiti mnogo gore, kamere snimile incident!

On je, dok je upravljao automobilom, napravio grešku u vožnji. Na snimku se vidi kako Vladimir Putin (71) odeven u belu košulju bez pancirnog prsluka, upravlja novim modelom automobila, ali umalo nije napravio karambol na putu.

Kamera je zabeležila ruskog predsednika kako vozi crnu "ladu auru" auto-putem M-11 koji povezuje Moskvu i St Petersburg - dva najveća ruska grada - on je skrenuo ulevo kako bi zaobišao beli šator na putu , ali nije dao desni žmigavac i signalizirao da se vraća u traku, zbog čega se automobil sa njegovim obezbeđenjem, koji se kretao iza njega, umalo nije zakucao u zadnji deo predsednikove limuzine.

Jedan od pripadnika njegova osiguranja dodao mu je sako dok je izlazio iz automobila, ali promatrači su primetili da Vladimir Putin koji je bio i bez kravate ne nosio pancirni prsluk, što se ranije tvrdilo.

Drugi pripadnik obezbeđenja nosio je crnu aktovku, verovatno kao sklopivi štit za zaštitu ruskog predsednika od potencijalnih metaka pre nego što se obratio radnicima koji su radili na izgradnji auto-puta.