Autor: Informer.rs

17.07.2024.

15:52

Foto: EPA

Planeta

(VIDEO) EKSKLUZIVNO! Trampov kandidat za potpredsednika se oglasio! Iranci moraju da poštuju pravila, inače...

Američki senator Džej Di Vens i kandidat na Trampovoj listi za potpredsednika SAD izjavio je da su oni koji su protiv Trampa zapravo na marginama i da je on spreman da učini velike stvari za američki narod.

- Moje iskustvo u Senatu je da to nije veliki debatni klub, ja sam jedan od najkonzervativnijih članova. Imate priliku da radite uz druge članove da bi ste završili posao. Kada smo imali manju finansijsku krizu, imali smo mnoge direktore banaka koji su oterali banke u bankrot, a uzeli su bonuse. Ne smete to da radite. To je jedna od stvari koju cenim kod predsednika Trampa, imate nekih elemenata margine koji ga mrze, ali on stvara dobre stvari za američki narod. Radi u interesu građana, bavi se temama koje nisu seksi. Šta rade direktori banaka, da li građani mogu da vrate novac. Ludo je da sam na prvoj konvenciji izabran za podpredsednika. Mogao bih da napišem knjigu o svojih poslednjih 24 sata. Sleteli smo u Milvoki, nisam ni znao da je Tramp izabrao kandidata. On mi je pojasnio razloge zašto me je odabrao, rekao sam mu da prihvatam posao. Tramp je potpuno promenio našu stranku, osnovna ideja je da Amerika bude sila za proizvodnju, moramo da pravimo sopstvene proizvode - rekao je Vens.

Informer

 

Vens je dodao da bi bila potreabna još jedna debata sa Trampom i njegovim protivnicima kako bi se zaista videla šira slika onoga što on ima da ponudi.

- Mislim da su promene išle polako nekoliko decenija. Tramp je promenio sve dolaskom na vlast. Morate da budete sposobni da kupite kuću kao pojedinac, a predsednik Tramp voli ljude i voli radničku klasu. Prvi mandat je imao velike probleme, 20 miliona ilegalnih migranata, narkotici, droga kriminal. Tramp se borio da uvede bezbednost u našu zemlju, ojačao je našu granicu. Imate mnogo Republikanaca koji podržavaju tu politiku i dnevni red. Potrebno je da imamo debatu, odličan je učinak Trampa u prvoj debati, imaće veliku podršku. Nisam bio upućen ni o čemu, do juče, velika je podrška u Milvokiju, Pensilvaniji i Vinskonsin. Veliki fokus je kampanje predsednika Trampa. Strani despoti imaju interes pre američkog naroda, narod je osetio zanemarenost od strane Vašingtona - rekao je Vens.

Informer

 

- Iranci moraju da znaju ukoliko ne budu poštovali pravila, dobiće jak odgovor predsednika. Teroristički napad na Izrael je finansiran naftaškom industrijom Irana. Ilon i ja se poznajemo, Ilon je sjajan primer američkog preduzetnika poput starije generacije.Gradi automobilem rakete, to je ekonomija koju predsednik tramp želi da stvori - dodao je.

Ceo intervju možete pogledati u videu: