Autor: Informer.rs

18.07.2024.

13:55

Foto: EPA

Planeta

Džej Di Vens ekskluzivno na Informer TV: Tramp je dao sve što ima za Ameriku! Odabrao je teži put jer voli svoju zemlju! (VIDEO)

On ističe da je okupljanje na kojem je govorio proslava svega onoga što je Amerika nekada predstavljala i što će "uz božju pomoć, ponovo predstavljati".

Podsetnik je da moramo da odaberemo novu putanju za našu decu i unuke. Ovo je mogao da bude dan žalosti umesto dana proslave. Tramp je dao sve što ima da se bori za ljude u našoj zemlji. Njemu nije bila potrebna politika, ali je državi bio potreban on. Pre trke za predsednika bio je jedan od najuspešnijih biznismena na svetu. Imao je sve što bi neko mogao da poželi. Umesto lakog puta, odabrao je da trpi klevete i progon jer voli ovu zemlju. Razmislite o lažima koje vam pričaju o Donaldu Trampu. On nas je pozvao da se borimo za Ameriku. Čak i u najtežem trenutku, mi smo mu bili na umu. Rekli su da je tiranin koji mora biti zaustavljen, a on je odgovorio tako što je pozvao na nacionalno jedinstvo i to odmah nakon što mu je napadač umalo oduzeo život. Zvanično prihvatam nominaciju da budem potpredsednik Sjedinjenih Američkih Država - poručio je Vens.

Kompletan prevedeni govor pogledajte u video-snimku: