21.07.2024.

21:23

Foto: EPA

Planeta

(VIDEO) Gore mreže zbog Kamale! Šta govori ova žena?! Kao pokvarena ploča ponavlja samo jedno, svet posmatra u neverici!

"Šta može biti neopterećeno onim što je bilo" je citat koji godinama ponavlja potpredsednica Kamala Haris. Haris je stekla reputaciju ponavljajući ovakve "filozofske" izraze u govorima i tvitovima, što je čini podjednako pogodnom za šale na internetu kao i Džozefa Bajdena, ali na drugačiji način.

Haris je toliko puta upotrebila frazu "neopterećeno onim što je bilo" da je to postalo svojevrsni njen zaštitni znak, što je podstaklo njeno korišćenje i ismevanje te fraze na internetu.

Šta znači "šta može biti, neopterećeno onim što je bilo"? U kontekstu njenih citata, potpredsednica Haris izjavljuje da budućnost SAD može biti oslobođena tereta naše prošlosti. U jednom tvitu iz 2020. godine, ona je upotrebila ovu frazu govoreći kako crne i azijske devojke mogu gledati na nju i sanjati o tome da jednog dana dostignu jednu od najviših funkcija u državi, ako ne i samo predsedništvo.

- Kada mala deca vide nekoga ko liči na njih kako se kandiduje za funkciju, oni vide sebe i šta mogu postati, jer, šta može biti neopterećeno onim što je bilo - napisala je.

Podsetimo, aktuelni predsednik SAD Džo Bajden povukao se iz predsedničke trke i podržao potpredsednicu Kamalu Haris za novog kandidata Demokratske partije.