21.07.2024.

22:57

Foto: Printscreen

Planeta

(VIDEO) Ode Bajden u vodu! Ovaj snimak najbolje pokazuje šta se desilo u SAD! Urnebesan video zapalio mreže, Obama u glavnoj ulozi!

Šaljiv snimak izazvao je smeh na internetu, a sada ga dele mnogi korisnici društvene mreže Iks, navodeći da on najbolje prikazuje šta se zapravo desilo u SAD.

Podsetimo, mnogi analitičari su ranije tvrdili da Sjedinjenim državama zapravo upravlja bivši predsednik Obama, kao i da će se njegova žena Mišel Obama kandidovati za predsednika.

Međutim, sada kada znamo da će kandidat demokrata biti Kamala Haris, mnogi spekulišu da će sadašnja upravo uz pomoć Mišel Obame pokušati da pobedi Trampa.

Obama je u svojoj objavi na Iksu naveo da je Bajden bio jedan od najdoslednijih predsednika, kao i moj dragi prijatelj i partner.

- Danas nas je ponovo podsetio i na to da je patriota najvišeg ranga - napisao je Obama.

On je dodao da zna da se Bajden nikada nije povukao iz borbe.

- To što je pogledao na političku scenu i zaključio da bi trebalo da prepusti baklju drugom kandidatu je sigurno jedna od najtežih odluka u njegovom životu - dodao je Obama.

Bivši predsednik je naveo i da zna da Bajden ne bi doneo takvu odluku da nije verovao da je to prava stvar za Ameriku.

- To je istorijski primer istinskog sluge naroda koji je još jednom stavio interes američkog naroda ispred svog, i primer koji bi buduće generacije lidera trebalo da slede - poručio je Obama.

On je dodao da ima puno poverenje da će lideri Demokrata na predstojećoj konvenciji stvoriti proces iz kojeg će izaći izuzetan kandidat.

Bajden se ranije danas povukao iz kampanje za reizbor na predsedničkim izborima 5. novembra. 
Bajden je rekao da podržava potpredsednicu SAD Kamalu Haris kao kandidatkinju demokrata na predsedničkim izborima na kojima bi se suprotstavila republikanskom kandidatu Donaldu Trampu.