22.07.2024.

09:40

Foto: EPA/Shutterstock

Planeta

(VIDEO) NOVI ATENTAT NA TRAMPA?! Džons saopštio užasavajuće vesti, cela Amerika na nogama: Za 30 godina ništa važnije nisam objavio...

- Pokušaće da otruju Trampa ili da dignu njegov avion u vazduh. Trovanje je glavna stvar na koju treba da pazi. Ne sme da rukuje s ljudima, jer mogu koristiti lažne rukavice s otrovima poput čistog fentanila, koji kroz kožu može ubiti za deset minuta - upozorio je Džons.

On tvrdi da je dobio informacije od iskusnih komandanata specijalnih formacija.

- U medijima sam već 30 godina i ovo su najvažnije informacije koje sam ikada objavio. Juče popodne i danas sam razgovarao s više od desetak vrhunskih vojnih snajperista i komandanata specijalnih formacija, Delta Force, SEAL Team 6, SEAL Team 3, i drugih. Neki od njih su poznati u vojnoj zajednici - rekao je Džons.

On je dodao da mnogi od ovih izvora ne žele da se pojave javno, ali će neki od njih govoriti u njegovoj emisiji večeras.

- Mnogi od njih tvrde da je atentat na Trampa bio unutrašnji posao, sa više strelaca. Prema više izvora, uključujući Džeka Posobika, koji ima pouzdane izvore iz federalnih agencija, u automobilu i kući osumnjičenog Kruksa pronađeni su sofisticirani vojni eksplozivi. On je imao pomoć, imao je offshore servere, i koristio je dron pre početka mitinga. Ovaj čovek je bio samo paravan - dodao je Džons.

Džons je takođe naveo da su akustički inženjeri i vojni stručnjaci pregledali snimke i zaključili da su strelci bili pozicionirani na različitim mestima, uključujući krov zgrade i prozor ispod njega.

- Federalne vlasti su čuvale vodotoranj celu nedelju, udaljili su senatora Džoša Holija iz tog područja i nisu održali nikakvu konferenciju za štampu. Obično bi se održala konferencija tog dana ili sledećeg, gde bi se objavile sve informacije o oružju i drugim detaljima. Oni su potpuno ćutali o AR-15 timu, koje levica želi da zabrani - rekao je Džons.

On je dodao da je razgovarao s mnogim vojnim specijalistima, uključujući pripadnike Delta Force-a i visokorangirane SEAL-ove, koji su se složili s njegovim zaključcima da je to bio unutrašnji posao.

Džons je dodao da je duboka država u problemu i da je njihov sistem uništen.

- Rekao sam vam pre dve nedelje, verujem da će Bajden podneti ostavku do 20-og. To se desilo danas. Bio je potreban samo nekoliko nedelja pritiska da bi se to ostvarilo - zaključio je on.