Autor: Informer.rs

23.07.2024.

13:20

Foto: EPA

Planeta

Ovo svi čekaju! Tramp otkriva istinu o atentatu! Bivši predsednik rekao kada iznosi sve na videlo!

Mnogi detalji o atentatu su već poznati istražiteljima, ali neki od tih detalja nisu dobri“, rekao je Tramp za Foks njuz, upitavši kako je osoba koja ga je upucala mogla da dospe na krov i zaslužna služba nije nadležna.

Naime, voditelj Foks njuza upitao je Trampa da li bi, ako bude ponovo izabran, mogao da skine tajnost sa istrage o atentatu, na šta je on odgovorio "naravno, jer tu nema šta da se krije".

Tramp je govorio i o svom razgovoru sa Džozefom Bajdenom nakon atentata, napomenuvši da mu je američki predsednik rekao da je „imao srećno što je okrenuo glavu udesno” i dodao da je protiv izvršenog državnog udara.

On se osvrnuo i na svog potpredsedničkog kandidata, ukazavši da je izabrao senatora Džej Di Vensa zbog "dobre hemije" između njih.

"Među nama je uvek bila dobra hemija. U početku Džej Di nije bio za mene, ali nije me ni poznavao. A onda, kada smo se upoznali, svideo sam mu se, zaista više nego iko drugi. Između nas se dogodi hemijski" , naveo je Tramp.

Tramp je ranije rekao u intervjuu za "Njujork post" da je Bajden bio "veoma ljubazan" prema njemu tokom telefonskog razgovora nakon pokušaja pokušaja, ali nije otkrio detaljnije razgovore.