23.07.2024.

19:50

Foto: EPA

Planeta

Da li je realno da je ovo izgovorila?! Biseri Kamale Haris, ovako nešto glupo još niste čuli! I ona bi da bude lider SAD!

Može i gluplje!

"Moramo naći način da izrazimo ono što osećamo u tom momentu, sa tačke gledišta jezika i veze sa tim kako ljudi doživljavaju život. I ja o tome mislim u ovakvom ključu".

Ovo je, verovali ili ne, izgovorila Kamala Haris, verovatni kandidat demokrata za predsednika SAD, a njene "bisere" izvukao je i objavio New York Post.
 
Za ovo što je Haris izgovorila verovatno nikakav i ničiji komentar nije potreban, a kako će i koliko razorno na kampanju Haris i njene izborne šanse delovati i njeni oratorski "biseri" pokazaće vreme!

U međuvremenu javio se i republikanski predsednički kandidat Donald Tramp, koji je nazvao je svog potencijalnog rivala na novemarskim izborima, Kamalu Haris, „zlom i glupom osobom", objavio je New York Post.

- Haris se može opisati sa dve reči: glupa i zla. To je loša kombinacija - dodatno je naglasio.

Prema njujorškom listu, izborni štab Haris je zapretio bivšem šefu države "krivičnim gonjenjem u sudskim sporovima".

Haris je nasledila "izborni fond" u koji su sponzori demokrata ulile stotine miliona dolara za nesuđenu predsedničku kampanju Džoa Bajdena.

Pitanje je, međutim, da li će uspeti jer iza nje još nisu stale moćnici poput Baraka Obame i Nensi Pelosi.

Uprkos svemu, CNN je objavio da ona za položaj potpredsednika SAD može predložiti: guvernera Pensilvanije Džošuu Šapira, guvernera Severne Karoline Roja Kupera, senatora iz Arizone i bivšeg astronauta Marka Kelija, guvernera Kentakija Endi Bešira, guvernera Ilinoisa Džeja Roberta Prickera, ministra transporta Pita Butidžiča, guvernera Mičigena Grethen Vitmer ili guvernera Kalifornije Gevina Njusoma.

CNN je takođe naveo da su Kuper, Šapiro i Keli "već zamoljeni da dostave podatke o svojim finansijama i druge lične podatke".