15.08.2024.

23:40

Foto: Printscreen/Telegram

Planeta

Kada će se probuditi Rusija?! Nisu svesni šta im Zapad sprema! Dobrovoljac digao celu državu na noge, ovo svi moraju da čuju!

Obrativši se sunarodnicima, pokušao je da prenese, prema njegovim rečima, najvažnije informacije o stvarnom stanju stvari.

- Nemate pojma šta Zapad planira. Vreme je za buđenje - rekao je dobrovoljac, ističući da Zapad ima cilj da pocepa Rusiju.

Prema njegovim rečima, mnogi ne razumeju šta zapravo znače zadaci specijalne vojne operacije koje je postavio predsednik — neki ljudi to još uvek nisu shvatili.

- U međuvremenu, na Zapadu, u specijalnim školama, 'kuju se kadrovi za naše uništenje'. Rad na raspadu Rusije dugo je planiran, neprijatelji su nam decenijama unapred pripremali najgore scenarije. Svaki dolar se računa, a razne nevladine organizacije obavljaju svoj skriveni posao - dodao je on.

Dobrovoljac je takođe istakao da se, iako je sve izgledalo savršeno isplanirano, dešavaju ozbiljne greške, koje otkrivaju ranjivosti za koje se nije znalo.

- Zapad je poput ajkule – ako stane, umire. Umreće jer njegova ekonomija može da opstane samo ako kolonizuje sve više zemalja. Vreme je da se probudimo. Ovu ogromnu zemlju ostavili su nam naši preci - rekao je on.

Zaključujući svoje obraćanje, borac je poručio: „Hteli to ili ne, naš zadatak je da očuvamo i uvećamo ovu zemlju. A Zapad treba pobediti. Kada završimo, moći ćemo da stvaramo i gradimo bez priliva migranata, laži i lažnih računa.“

Na kraju, sumirajući svoje misli, dobrovoljac je rekao: „Kada nas ne bude, naša deca će nastaviti poslove Rusije. Deca ratnika. A kakvi će biti snovi naše dece, sada zavisi samo od nas. Dakle, čim pobedimo, dobićemo ono najvažnije – pobedu u ratu za smisao.“