Autor: Informer.rs

26.08.2024.

10:03

Foto: Shutterstock

Planeta

Vanredna situacija u Ukrajini! Nestaju struja, voda...Eksplozije u Kijevu! Čuju se sirene za uzbunu! Gori Saratovska oblast!

Šmihal: 15 regiona pogođeno masivnim ruskim napadom

Više od polovine ukrajinskih regiona pogođeno je u velikim napadima ruskih raketa i bespilotnih letelica, izjavio je ukrajinski premijer Denis Šmihal.

"Neprijatelj je koristio različite vrste naoružanja: dronove, krstareće rakete i Kinžale (supersonične rakete). Ima ranjenih i mrtvih“, saopštio je Šmihal na Telegramu.

VANREDNO STANJE U UKRAJINI! Ugašena struja, nestaje voda! 

Ukrajinska energetska kompanija Ukrenergo izdala je jutros naredbu za uvođenje hitnih restrikcija struje nakon velikog vazdušnog napada ruske avijacije na više gradova i regiona u Ukrajini, javlja agencija Unian.

(VIDEO) EKSPLOZIJE U KIJEVU, ČUJU SE SIRENE ZA UZBUNU!

Eksplozije su se čule u Kijevu i drugim gradovima širom Ukrajine ujutru 26. avgusta, nakon što je Rusija izvela masivan napad raketama i dronovima.

Ukrajina šokirala Rusiju u ranim jutarnjim časovima! (VIDEO)

Ukrajinski dronovi napali su jutros oko 6:00 po lokalnom vremenu ruske gradove Saratov i Engels u Saratovskoj oblasti na jugoistoku zemlje.

Evidentirani su udari u stambene stambene zgrade. U Engelsu je bespilotna letelica udarila u krov zgrade u ulici Puškin, u Saratovu - u stambeni kompleks Volga Skaj.