28.08.2024.

07:00

Foto: EPA

Planeta

TNT snima seriju o Bajdenovim avanturama u Rusiji! Priča je urnebesna, ovo ni sam Džo ne bi bolje smislio!

Kreatori serije rekli su da Bajden, prema zapletu, "želi sam da otkrije zašto njegove sankcije ne deluju protiv Rusa" i odlučuje da odleti u Rusiju "kako bi razumeo rusku dušu".

Džo Bajden gubi dokumenta prvog dana, ali pronalazi novog prijatelja - pravog ruskog patriotu. Sada je Bajden primoran da živi u običnoj Hruščovskoj kući, da radi kao profesor engleskog kako bi uštedeo novac za nova dokumenta i pokušao da se vrati u Ameriku, navodi se u opisu projekta.

Glavnu ulogu u seriji igraće Dmitrij Djužev. Glumac je ovaj projekat nazvao "hrabrim eksperimentom".

- Naravno, mi nismo dokumentarni projekat u kome je važna 100 odsto fizička sličnost. Najvažnije je da pokažete karakter vašeg junaka, koji će se, naravno, donekle razlikovati od pravog prototipa i zbog specifičnosti žanra. Ipak, definitivno mogu da garantujem da će to biti veoma ljubazna, vitalna i smešna priča - rekao je Djužev.

U Rusiji je 2022. godine objavljena serija o još jednom poznatom Amerikancu koji se seli u Rusiju, "premijeru Džejsonu". Deepfake projekat priča priču o glumcu Džejsonu Stetamu, koji poziva svoje holivudske kolege Margot Robi i Kianua Rivsa na svoju daču u Rusiji, a takođe upoznaje Roberta Patinsona.