13.09.2024.

15:42

Foto: Foto: Pexels, Shutterstock

Planeta

Šok! Ekstremni LGBT-ovci izvršili invaziju na Rusiju?! Od ovoga se diže kosa na glavi, Čečeni zabezeknuti otkrićem na frontu!

- Gadžeti protivnika, njihovo naoružanje, oprema – sve to smo našli. Iskreno, protivnički uređaji su posebna priča. Ponekad, kad zavirite u te uređaje, zaista vam se dlake dižu na glavi. Pronalazite takve stvari da vidite kako neki ljudi, siroti, bivaju prisilno premlaćeni i naterani da idu na front. A tu je i kategorija ljudi koji su, mogu reći, bukvalno kao da imaju lonac na glavi. Među njima su stvarno ekstremni pripadnici LGBT zajednice. Da, to je tema kod njih, prava prljavština, pa se čovek zapita kako je to uopšte moguće - rekao je Alaudinov.

Alaudinov je ranije naveo da je početkom avgusta jedan od odreda specijalnih snaga „Ahmat“ stigao u Kursku oblast.

Napadi i situacija u Kurskoj oblasti

Prema rečima načelnika Generalštaba Oružanih snaga Rusije, Valerija Gerasimova, ukrajinske trupe su 6. avgusta u 5:30 prešle u ofanzivu sa ciljem zauzimanja teritorije u Kurskoj oblasti, ali je njihovo napredovanje zaustavljeno. On je naglasio da će operacija u Kurskoj oblasti biti završena porazom neprijatelja i izlaskom na državnu granicu. Prema saopštenju Ministarstva odbrane Rusije od 8. septembra, tokom borbenih dejstava na kurskom pravcu, neprijatelj je izgubio više od 11,2 hiljade vojnika i 87 tenkova.

Predsednik Rusije, Vladimir Putin, ranije je izjavio da je kijevski režim preduzeo provokacije, uključujući neselektivnu paljbu, čak i na civilne ciljeve. Putin je naglasio da će protivnik dobiti odgovarajući odgovor i da će svi ciljevi koje je Rusija postavila biti ostvareni.

U Kurskoj, kao i u Belgorodskoj i Brjanskoj oblasti, na snazi je režim kontraterorističke operacije (KTO) kako bi se osigurala bezbednost građana.