11.09.2024.

14:10

Foto: Foto: Tanjug/AP

Planeta

Nije gotovo! Dok slave i Kamala i Tramp, jedna vest je prošla ispod radara! Najveći obračun tek sledi, svi već govore o tome!

Manje od sat vremena nakon što je napustio privremeni studio ABC Njuza u Nacionalnom ustavnom centru u Filadelfiji, Tramp je izašao pred novinare i proglasio pobedu u debati sa Haris.

- Mislim da je ovo bila moja najbolja debata. Lično smatram da je ovo najbolji nastup koji sam ikada imao - izjavio je Tramp.

Pozvao se na ankete, čije izvore nije precizirao, prema kojima je izašao kao pobednik.

Tramp nije želeo da se izjasni o mogućnosti druge debate sa Haris, koju je njen tim predložio, ali je ostavio tu mogućnost otvorenom.

- Nisam siguran da li ćemo imati još jedno sučeljavanje. Ja ne bih imao ništa protiv - kazao je Tramp.

Nedugo nakon završetka debate, stiglo je saopštenje od Džen O’Meli Dilon, šefice izbornog štaba Kamale Haris, koja je u njeno ime zatražila novo televizijsko sučeljavanje sa Trampom.

- Pod blještavim svetlima reflektora, američki narod je imao priliku da vidi kakav ih izbor očekuje na izborima ove jeseni: da krenu napred sa Kamalom Haris ili nazad sa Donaldom Trampom. To su videli večeras i trebalo bi da vide ponovo u oktobarskoj debati. Potpredsednica Haris je spremna za novu debatu. Da li je i Donald Tramp -  upitala je O’Meli Dilon.