24.09.2024.

10:10

Foto: Foto: Miloš Rafailović/Printscreen

Planeta

(VIDEO) Informer anketa u Njujorku! Tramp ili Kamala, atentat i nasije: Šta misle Amerikanci i za koga će glasati na sledećim izborima?

- Strašno je ubiti bilo kog političara jer se ne slažete sa njim. Ovakav nivo intolerancije nismo imali godinama, to je suludo. Ekstremne su obe strane. Nema sredine. Postojali su konzervativni liberali i liberalni konzervativci, toga više nema. U Njujorku je sada mnogo opasnije nego nekada. Ima mnogo više uličnog kriminala, sitnih prestupa, pljački - izjavio je sagovornik Informer TV.

Drugi stanovnik Njujorka je za našu televitiju rekao da državu zapravo ne vode političari, već se sve vrti oko novca, a novac je, prema njegovom mišljenju, on je u korporacijama.

Što se tiče izbora, čini se da Njujork više naginje ka Kamali Haris.

- Pitate me za koga ću glasati? Glasaću za Kamalu Haris, gledao sam vrlo zanimljivu debatu između Donalda Trampa i nje,i teme o kojima su govorili. Tramp se oslanjao na prethodni mandat, dok je Kamala nekako više bila uz narod, uz ljude. Tako da, galasaću za nju - izjavio je prolaznik kog je intervjuisala naša novinarka.

Celu Informer TV anketu u Njujorku možete pogledati na snimku ispod:

 
$bp("TargetVideo_27161914", {"video":"1767923","width":"16","height":"9","id":"34926"});