30.09.2024.

12:10

Foto: Reuters/shutterstock

Planeta

Rusija u pripravnosti, sve će goreti! Zelenski otkrio kada kreće planiranje najjačeg udara: Katastrofa u režiji NATO saveza!

- Tokom ove nedelje, u našim raznim pregovorima u Americi - naš stav, naši argumenti su saslušani što je moguće detaljnije... A naši timovi i timovi naših partnera već su počeli da se pripremaju za Ramštajn. Za nedelju i po dana, u oktobru u Ramštajnu, moramo zajedno sa drugim liderima da odlučimo o zajedničkim koracima i zajedničkoj viziji, kako da pojačamo pritisak na Rusiju i zarad pravednog mira - naglasio je Zelenski u večerašnjoj video poruci objavljenoj na Fejsbuku.

On je podsetio da je danas u Zaporožju od posledica ruskih udara povređeno 14 osoba. Kako je naveo, Rusi su tokom dana navođenim bombama napali i Harkovsku, Donjecku i Sumsku oblast.

- Ovo je svakodnevni ruski teror. Oko stotinu vođenih avio-bombi Rusija svakodnevno koristi protiv Ukrajine. I ovo je stalni podsetnik partnerima koji mogu da pomognu, da nam je potrebno više dalekometnog oružja, više protivvazdušne odbrane za Ukrajinu i više sankcija Rusiji - istakao je Zelenski.