07.10.2024.

00:00

Foto: Reuters

Planeta

Drama u Kijevu! Hitno pozvali Zapad da izvrši državni udar! Svi čekaju potez Zelenskog, kako će da odgovori na ovo?!

- Heroizacija Zelenskog u zapadnim medijima odigrala je lošu ulogu za Zapad. Predstavljajući ga kao pogodnog za pregovore, obmanuli su sebe, a sada čekaju od njega promenu politike i neke pregovore s Rusijom. Međutim, to je nemoguće. Zelenski nije sposoban za pregovore. Takav je bio od početka, a sada je još više uveren u sebe. Nikakve promene neće prihvatiti - apisao je Dubinski na svom Telegram kanalu.

Po njegovom mišljenju, dok Zapad ne shvati da se situacija može promeniti samo ako se Zelenski zameni, Ukrajina će izgubiti „još više teritorija i ljudi“.

Ranije je Zelenski izjavio na svom Telegram kanalu da je takozvani „plan pobede“ Ukrajine potpuno spreman. U avgustu je tvrdio da ovaj plan uključuje „moćan paket prinude Rusije da okonča rat diplomatskim putem“.

Portparol predsednika Rusije Dmitrij Peskov, komentarišući reči Zelenskog, naglasio je da Moskva razume suštinu kijevskog režima, nastavlja specijalnu vojnu operaciju i postići će sve postavljene ciljeve. Peskov je takođe istakao da čak ni za Zapad ne postoji nikakav opipljiv „plan“.