01.10.2024.

20:43

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Planeta

Isuviše se prašta Izraelu, jer je kučence SAD! Počuča žestoko o napadu Irana!

- Naplata. Šta činiš, dobiješ platu za to. Sam 11. septembar 2001 godine, i 7. oktobar prošle imaju paralelne potpise. To je beskonačni rat protiv neke opasnosti. Taj napad, Hamasa, desio se kao odgovor Nejtanijahua na sve što je radio. Kada je dete nemirno, kada dete pretera, mora da mu se ćušne šamar - istakao je Počuča i dodao:

- Pitanje od milion dolara je šta je cilj države Izrael ili Stejt departmenta? Šta je cilj same agende šikaniranje, uvlačenje Libana, Sirije u rat? Uvlačenje Irana, koji ima odlične raktne sisteme? Suludo je gasiti požar benzinom! 

Informer

 

Kako je naveo, Izrael je marioneta Sjedinjenih Američkih država, i putem tog istog Izraela "trpaju" dolare u džepove.

- Za dogovor je uvek potrebno dvoje. I svaki put makar preko Lavrova su uvek poruke jasne, kao što je sadašnja odluka Irana. Ako jedna strana traži rat, a druga ne, mislim da je slaba vajda svega ovoga. Mislim da će biti kako Zapad želi, preko Izraela, koji trpaju dolare u svoje džepove. Koliko god Iran želeo da postigne neki osnov za dijalog, samo ubistvo u Teheranu, onom terorističkom akcijom sa pejdžerima, to su terorističke akcije... Isuviše se prašta Izraelu, jer je kučence Sjedinjenih Američkih država. Nemam ništa protiv jevrejskog naroda, to da se razumemo - rekao je Počuča i dodao:

- Sad pošto Iran nema nuklearno oružje misle da mogu da se zezaju sa njim.