01.10.2024.

21:07

Foto: Reuters/informer

Planeta

Izrael kaže da Bliski istok nikad nije video odgovor kakav će Iran dobiti večeras! Zastrašujuće tvrdnje Gorana Šarića: Ne bi me čudilo da bace nuklearku

- Najnovije informacije direktno iz Izraela, danas je bio ozbiljni napad. Velika panika i veliki strah je među Izraelcima. Usledio je napad Irana. Izrael kaže da Bliski istok nikad nije video odgovor kakav će Iran videti večeras! Kažu da će Iran dobiti odgovor od Boga sa neba po glavi! Ne bi me čudilo da bace nuklearku. Nejtanijahu je najavio razgovor sa Putinom - ekskluzivno je otkrio Šarić.

Šarić se potom osvrnuo i na jake veze između Izraela i Sjedinjenih Američkih država, ali i Rusije.

- Vidim da se uključila i Amerika, ne znam da li će se Rusija udružiti sa Iranom, ali nikad nisam video odlučnije Izraelce. Putin i Nejtanijahu imaju dobre odnose, u Izraelu je sve na ruskom, jer imate sve na ruskom jeziku. Postoje tu vrlo jake veze, imaju jako dobre odnose. Sam Nejtanijahu i ta struja je u dobrim odnosima - rekao je Šarić.

Otkriva da se očekuje još jedan napad Irana, nakon čega će Izrael odgovoriti katastrofalno.

- Možda bude još jedan napad Irana, svi su u skloništima. Kako sam ja dobio informacije od svojih izvora, Izrael očekuje još jedan napad Irana, a kako sam rekao Izrael je najavio da će Iranu dati odgovor kakav Bliski istok nije video - navodi Šarić.