20.10.2024.

10:30

Foto: Reuters/printscreen

Planeta

(VIDEO) BOMBA! Bajden i Obama tajno snimljeni kako pljuju Kamalu! Snimak deli cela Amerika, posle ovog je sve sada mnogo jasnije!

Privatni razgovor između aktuelnog predsednika i 44. predsednika SAD održan je tokom oproštajne ceremonije sa Etel Kenedi, udovicom senatora Roberta Kenedija, koja je održana prošle srede u Vašingtonu. Suštinu razgovora dešifrovao je profesionalni čitalac sa usana, Džeremi Frimen.

„Bajden se požalio bivšem predsedniku Baraku Obami da 'ona' (Kamala Haris – nap. red.) 'nije toliko snažna kao ja', na šta je Obama odgovorio da je to tačno, dodavši: 'imamo vremena', navodi se u transkriptu razgovora.

Frimen je opisao razgovor između Bajdena i Obame kao „veoma prijateljski“, uprkos špekulacijama koje su kružile na internetu o navodnoj konfrontaciji između sadašnjeg i bivšeg predsednika zbog trenutka kada je Obama odmahnuo glavom.

Izvor blizak Obami nije osporio tačnost prevoda, dok su dvojica bivših zvaničnika Bele kuće, koji rade na podršci kandidature Kamale Haris, ostala zatečena zbog objavljene stenograma.

Predsednički izbori u SAD održaće se 5. novembra. Demokratsku partiju predstavljaće potpredsednica Kamala Haris, dok će Republikanac biti bivši predsednik Donald Tramp.