24.10.2024.

22:17

Foto: Reuters

Planeta

Trampu smeštaju seks-aferu! Demokrate u SAD najprljaviji trik ostavile za kraj izborne kampanje!

Trampov izborni štab je to demantovao, nazvavši optužbe najstrašnijim lažima.

Uvrnuta igra

Vilijamsova je optužbe za seksualno zlostavljanje iznela u razgovoru na internetu sa grupom "Preživeli za Kamalu". Ona je navela da je Trampa upoznala 1992. preko preminulog pedofila i seksualnog predatora bliskog demokratama Džefrija Epstajna. Tada je otišla na Trampovu božićnu zabavu u Tramp tauer u Njujorku, na Epstajnov poziv. Kako je ispričala, kad je stigla, Tramp ju je povukao prema sebi i rukom dodirnuo grudi, struk i zadnjicu. Kazala je da je zbog toga bila "duboko uznemirena", kao i da joj se tada učinilo da je videla Trampa kako se smeši Epstajnu.

- Verujem da je to bila svojevrsna uvrnuta igra dvojice muškaraca - rekla je Vilijamsova, koja je 1990-ih radila kao profesionalni model.

Ona je dodala da je Tramp 1993. godine njenom agentu poslao razglednicu putem kurira na kojoj je bila slika njegove rezidencije Mar-a-Lago u Palm Biču na Floridi, a na poleđini je rukom bilo napisano "Stejsi - Vaš dom daleko od doma. S ljubavlju, Donald". Vilijamsova je tu razglednicu navodno pokazala novinarima.

- Ideja da se to čudoviše vrati u Belu kuću moja je najgora noćna mora - rekla je Vilijamsova.

Informer

bila je top manekenka STEJSI VILIJAMS IZ SLAVNIH DANA

Na pitanje da li je ranije razmišljala o istupanju u javnost, budući da su druge žene iznosile slične optužbe protiv Trampa, Vilijamsova je rekla da je htela da izbegne negativan plubicitet.

- Napustila sam posao. Namerno sam nestala jer volim da budem anonimna i volim život obične građanke. Zatim sam pratila šta se dogodilo ženama koje su izašle sa svedočenjima u javnost. Trpele su uvrede. Pomisao da to učinim, pogotovo kao majka, jednostavno nije bila moguća - rekla je Vilijamsova.

Laži štaba Harisove

Nakon ovih optužbi oglasila se sekretarica za štampu Trampovog izbornog štaba, Karolina Levit. Ona je odbacila sve optužbe.

- Ove optužbe koje je iznela bivša aktivistkinja demokratskog predsednika SAD Baraka Obame, a koje su objavljene na poziv izbornog štaba Kamale Haris dve nedelje pre izbora, nedvosmisleno su lažne. Očigledno je da su ovu lažnu priču izmislili Harisova i njen izborni štab - istakla je Levitova.

Harisova: Tramp je fašista! Tramp: Kamala ima izopačen um

Potpredsednica SAD i kandidatkinja demokrata na predsedničkim izborima Kamala Haris nazvala je svog protivkandidata republikanaca Donalda Trampa fašistom, opisujući ga kao opasnog i nesposobnog za najvišu funkciju u zemlji.
Harisova je u emisiji CNN rekla da je saglasna sa tvrdnjom bivšeg šefa Trampovog kabineta Džona Kelija, koji je ranije ove nedelje izjavio da njegov bivši šef ispunjava "opštu definiciju fašiste".
Na to je Tramp odgovorio da Harisova ima izopačen um.