Autor: Informer.rs

25.10.2024.

12:38

Foto: EPA

Planeta

AMERIČKI IZBORI NA INFORMER TV – EKSKLUZIVNI SPECIJAL KOJI ĆE OBLIKOVATI VAŠ POGLED NA SVET!

Emisiju će voditi Dejan Vukelić, poznat po svojim analitičkim sposobnostima i sprovešće vas kroz sve ključne momente i najsvežije političke obrte.. Pratite ga od 28. oktobra do 1. novembra dok razotkriva ključne igrače, strateške saveze i odlučujuće trenutke u trci koja menja tok istorije. Nakon toga, od 2. do 4. novembra, Petar Popović preuzima voditeljsku palicu, unoseći dodatnu analitičku dubinu i prateći dešavanja do poslednjeg trenutka.

Ali to nije sve! Ekskluzivno za gledaoce Informer TV-a, Andrea Veskov će se uživo uključivati iz Sjedinjenih Američkih Država, donoseći autentičnu atmosferu, intervjue sa ključnim akterima i najnovije vesti sa mesta događaja. Kao svedok svega što se dešava u epicentru političkih dešavanja, Andrea će vam preneti priče iza kulisa i omogućiti vam da osetite puls nacije koja odlučuje o svojoj budućnosti.

Ne propustite priliku da budete deo istorije! Informer TV vam donosi ekskluzivna uključenja, neponovljive analize i izvornu atmosferu, samo za one koji žele više od pukog izveštavanja. Od 28. oktobra u 20h, udobno se smestite ispred malih ekrana – jer ovaj spektakl ne želite da propustite!

Pridružite nam se na Informer TV i pratite istoriju u nastajanju – ovde, pred vašim očima!