Autor: Informer.rs

27.10.2024.

22:57

Foto: printscreen Twitter

Planeta

(VIDEO) Bruka i sramota! Britanski poslanik brutalno pretukao čoveka na ulici!

"Majk Ejmsberi pomaže policiji Češira u istrazi nakon incidenta u petak uveče. Do kraja istrage, Ejmsberi je administrativno suspendovan iz članstva Laburističke partije", rekao je portparol Laburističke partije.

"U vezi sa ovim incidentom u policiji je saslušan 55-godišnji muškarac. On je naknadno pušten dok traje istraga", kratko je rečeno u policiji.

"Majk Ejmsberi mora da odgovori na pitanja o svom ponašanju i ispravno je da se ono detaljno ispita", rekao je portparol Konzervativne stranke.

Juče objavljen prvi snimak Na prvom snimku, koji je juče postao viralan na društvenim mrežama, vidi se kako Ejmsberi viče na čoveka koji leži na podu, govoreći: "Nikada mi više nećete pretiti". Ejmsberi je pokazao prema čoveku i dodao: „Da, ja sam zamenik, da, to sam ja, i više nikada nećete pretiti zameniku, zar ne?“

Ejmsberi je juče rekao da se oseća „ugroženo na ulici posle večernjeg izlaska sa prijateljima” i dodao da je „lično kontaktirao policiju Češira da prijavi šta se desilo nakon ovog incidenta”.

„Ne bih dalje javno komentarisao, ali naravno da ću sarađivati sa policijom ako bude potrebno“, dodao je on.

Policija je ranije saopštila da su policajci pozvani u subotu u 2:48 posle podne zbog napada na glavnu ulicu u Frodšamu. Laburistička partija je ranije saopštila da je upoznata sa incidentom i da će Ejmsberi, koji je poslanik od 2017. godine, "sarađivati u istrazi" koju sprovodi policija.