28.10.2024.

09:40

Foto: Printscreen

Planeta

(VIDEO) Dok Kamali gori pod nogama, njeni saradnici rade ovo! Mreže gore zbog očajničkog pokušaja spasavanja Harisove!

Volc je, zajedno sa kongresmenkom iz Demokratske stranke Aleksandrijom Okasio-Kortez, u nedelju nastojao da ovim putem pridobije glasove mladih muškaraca - grupe koja sve više pokazuje podršku Donaldu Trampu.

Okasio-Kortez, popularna među mlađom populacijom i jedna od najmlađih demokratskih predstavnica u Predstavničkom domu Kongresa SAD-a, redovno održava uživo prenose na Tviču, najčešće igrajući videoigre kao što je "League of Legends".

U nedelju joj se Volc pridružio u nadi da će privući pažnju mladih birača koji bi mogli biti ključni za pobedu demokrata.

Tradicionalno, mladi glasači podržavaju demokrate, ali sve više mladih muškaraca smatra da Demokratska stranka zanemaruje njihove interese i čak ih kritikuje bez posebnog razloga.

Zbog toga je predizborni tim Kamale Haris usmerio deo kampanje ka ovoj grupi birača, iako taktika do sada nije dala značajnije rezultate.

S druge strane, Tramp je postigao značajan uspeh među mladim muškarcima, što je izazvalo zabrinutost među demokratama.

U pokušaju da promene ovu situaciju, Volcov tim je izabrao Madden kao igru za prenos uživo, nadajući se da će ovaj format privući pažnju mladih muškaraca.