28.10.2024.

10:40

Foto: Reuters/AP/Fotoilustracija

Planeta

(FOTO) Kamala kao Staljin! Šta je ovo uradila Bajdenu?! Osvanula hit fotografija: Njom je najbolje opisan novi potez demokrata!

Izvori navode da tim Haris smatra Bajdena „političkim teretom“ u presudnoj fazi izborne kampanje, ali izbegavaju da ga javno odbace.

„Štab Haris konstantno odgovara sa: 'Javićemo vam se'“, navodi se u izveštaju, pozivajući se na anonimne izvore.

Korisnici društvene mreže Tviter šaljivo su ispratili vesti o uklanjanju Bajdena sa mesta demokratskog kandidata za predsednika, kao i iz kompletne kampanje njegove naslednice Haris.

Oni su takav potez demokrata uporedila sa Staljinovim uklanjanjem Nikolaja Ježova sa zajedničke fotografiije, nakon što je Ježov, kao direktor NKVD-a sproveo masovne čistke političkih protivnika, a na kraju i sam bio likvidiran u njima.

Informer

 

Prema najnovijim podacima, Bajdenov rejting podrške iznosi 39 procenata, što je, kako objašnjavaju izvori, razlog zašto tim Haris želi da izbegne povezivanje s nepopularnim predsednikom uoči izbora.

„On je podsećanje na protekle četiri godine, a ne novi pravac napred“, izjavio je jedan dobro informisani izvor.

Predsednički izbori u SAD zakazani su za 5. novembar, gde će Demokratsku stranku predstavljati potpredsednica Kamala Haris, dok će kandidat Republikanske stranke biti Donald Tramp.