Autor: Informer.rs

18.09.2020.

09:52

Foto:

Politika

TADIĆ I JEREMIĆ DALI NAŠIH MILION EVRA ZA SILEDŽIJU, A NE DRŽAVA! Tatjana Macura podsetila na SKANDAL državnog vrha!

Reč je o dobro poznatom povratniku, koji je zbog svog nasilničkog ponašanja u SAD koštao građane Srbije milione. I to dolara!

Podsetimo, nije tada država dala milion dolara za njegovu slobodu već su to uradili ljudi koji su godinama gurali Srbiju u dužničko ropstvo - Boris Tadić, Vuk Jeremić i Borko Stefanović.

Trojka koja je obavljala glavnu ulogu u spoljnoj politici Srbije 2008. su ovog siledžiju izvukli iz Amerike po paprenoj ceni, našta je i na društvenim mrežama upozorila i bivša polanica Tatjanma Macura.

- Trojica uvaženih kolega, koji danas sede u vrhu tri različite opozicione stranke, su učinili sve da se 2008. godine iz džepova gradjana izvuče oko milion evra da bi se ova baraba izvukla iz USA uz svojevrsni diplomatski skandal. Ako se lideri pitaju zašto neće da ih prate... - napisala je Macura na Tviteru.

Brojna su muišljenja da su Đilasova i Tadićeva vlast javno uveli nasilje u društvo kao poželjnu stvar i poslali poruku nasilnicima - samo tucite i prebijajte, država će sve platiti.