12.08.2021.

10:34

Foto:

Politika

Srbi neće moći da se zaštite od optužbi da su počinili genocid! ĐILASOVSKI MEDIJI ISPUNJAVAJU ŽELJE MARINIKE TEPIĆ! Foto

 

Ovim se direktno ispunjavaju zalaganja Đilasove perjanice Marinike Tepić, a to je da Srbi neće moći da se zaštite od optužbi da su pocinili genocid!

Mediji koji podržavaju opoziciju, još jednom su pokazali koliko dobro žele Srbiji! 

Informer

Podsetimo, Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, potpisala je 2016. godine Predlog rezolucije o genocidu u Srebrenici i zahtevala da se srpski narod osudi za genocid.

Informer

Podsetimo, na jednoj od sednica skupštine Tepićeva srpske generale naziva sramotom Srbije, apostrofirajući Vladimira Lazarevića, koji se časno i pošteno borio za svoj narod.

"Gde god su Srbi kročili bio je genocid! Ima u Bosni previše Srebrenica!"

Jedan od najvećih simpatizera Marinike Tepić, Dinko Gruhonjić poručio je da su Srbi počinili više genocida u Bosni i Hercegovini, i da "gde god su Srbi kročili bio je genocid"

-  Ali, eto, tako kažu istraživanja. Nisu, dakle, znali ni da je u blickrigu ista ta "Vosjka Republike Srpske", u svakom smislu podržana iz zvaničnog Beograda, ali uključujući i više nego ubedljivu biračku podršku Slobodanu Miloševiću, od aprila do avgusta 1992. godine već bila počinila genocid nad "ljudima pogrešnog imena" u Bosni i Hercegovini, nad ljudima kojima nije mesto u "srpskom svetu". U celoj je Bosni i Hercegovini "Vojska Republike Srpske" počinila genocid, gde god je stigla, ima po Bosni još previše Srebrenica.

"Beogradu treba opozicija koja će priznati genocid u Srebrenici i lažnu državu Kosovo!"

Analitičar Dragan Bursać jadiokovao je na Tviteru kako u Srbiji treba da postoji opozicija koja će priznati genocid u Srebrnici i nezavisnost lažne države Kosovo

- U Beogradu nam treba opozicija koja ce priznati genocid u Srebrenici i nezavisno Kosovo! Kad to urade biće prava opozicija kao pobednici u Zagrebu - rekao je on.

Po njemu je izgleda prava opozicija Mariniku Tepić koja je glasala za rezoluciju, i predstavnici Ne davimo Beograd koji su juče išli na proslavu u Zagreb povodom održanih parlamentarnih izbora.