07.10.2021.

14:51

Foto: tanjug/Beta/Fotoilustracija

Politika

DA ME STRELJATE I DATE MI 5 MINUTA DA SE SETIM JEDNE SEVERININE PESME, NE BIH MOGAO! Dodik zapušio usta pevačici! /VIDEO/

Nakon što je Severina odbila gostovanje na ovoj televiziji, Dodik je, gostujući na TV Pink rekao da on nema veze ni sa kakvom televizijom i da je neko njega pitao, ona ne bi mogla da bude angažovana bilo gde.

- Ona ima tako negativan odnos prema našem patrijarhu da ja, apsolutno, ne bih prešao preko toga, ali ja nisam na to uticao. To su uradili ljudi koji formiraju novu televiziju. To je ono, ako niste spomenuli Dodika, onda niste na naslovnoj strani, kao što to rade neki političari. Nemam nameru da kažem bilo šta loše, ali da je mene neko pitao - ne bih je zvao - rekao je Dodik i dodao:

- Čak i da imam takvu kompaniju i da je bio potpisan ugovor, ja bih ga raskinuo zbog njenog odnosa prema patrijarhu. Halo, gde je to normalno, gde je tu kultura, ljudski odnos - upitao je Dodik. 

Srpski član Predsedništva slikovito je objasnio koliki je za njega ova hrvatska pevačica anonimus.

- Pa mene sad, kad bi prislonili ovde uza zid da me streljate i dali pet minuta da se setim neke njene pesme, ja se ne bih setio - zaključio je Dodik. 

Podsećamo, pevačica Severina Vučković nešto ranije optužila je Srbe za nepostojeći genocid u Srebrenici i poručila da joj ne pada na pamet da bilo šta radi sa ljudima koji ne priznaju genocid. Ovo je navodno bio povod za odbijanje angažmana na UNI TV.