24.10.2021.

21:23

Foto: Printscreen TV Pink

Politika

Prvo je bio bahat, nasilnik, a sada bogataš! Napadajući Danila, napadaju predsednika Vučića, Đilas i Marinika imaju plan, ali im neće proći!

Vulin je istakao da opozicija više ne zna šta radi, da su mu dodeljivali razne etikete, pa kada su videli da to ne prolazi, proglasili su ga kao nekoga ko ima "brdo" para.

- Prvo je bio bahat, nasilnik, sećate se kada je "tukao" golmana Crvene zvezde, što je naravno laž. Nije Danilo meta, meta je Aleksandar Vučić, a uništavajući život Danilu uništavate Aleksandra Vučića. Išlo se do toga da se on sam povuče, da napusti mesto predsenika Srbije, da napusti stranku. Da se on sam povuče, a onda bi oni imali otvoren put. Da on ode sam, da kaže bilo šta, a to jedino mogu da urade tako što će mu ugroziti sina, ćerku, brata. Uvek isti ljudi prave tu aferu. SNS je najmasovnija partija u Srbiji. Dosta su uzdržani, imaju neku distancu, zaboravili su izgleda kako su nastali, kako su postali to što jesu, i da su posebno zaboravili da to lako prođe - rekao je Vulin.

Ministar unutrašnjih poslova je istako i da se na meti opozicionih medija nalaze i svi oni koji staju u odbranu porodice predsednika Srbije.

- Predsednica Vlade i treba da reaguje. Svako ko reaguje na ovu laž, i kaže ime i prezime onoga ko je tu laž plasirao, on se ponovo na udaru. Evo dok traje emisija ja ću sigurno biti prolgašen za poltroan, ili tako nešto.

O napadima i uvredaama Ivana Ivanovića na račun predsednika Vučića, Vulin je istakao da to opozicioni mediji koriste kako bi kasnije okrenuli priču.

- Na čemu je bio kada je to govorio? Pa sada ćete da vidite da će ti đilasovski mediji da okrenu priču, kako se preti Ivanoviću, kako mi je ugrožena siguirnost, ako ga neko napljuje zbog strašnih uvreda na račun predsednika Aleksandra Vučića.