04.02.2022.

09:01

Foto:

Politika

ĐILAS I NJEGOVI NAJBLIŽI SARADNICI NE KRIJU NERVOZU! U čemu to grešimo kad se Vučić uopšte ne bavi nama, već samo radi svoj posao?!

Smetaju im autoputevi za čiju izgradnju se izborio Vučić, smeta im spomenik Stefanu Nemanji i kažu da treba spomenik koji je u Beogradu podignut na Vučićevu inicijativu srušiti. Smeta im što mladi dobijaju novačana sredstva od države, pa opet zbog toga napadaju Vučića i da ne nabrajmo, spisak se svakodnevno uvećava.

Informer

Aleksandar Vučić i Novak Đoković

Poslednji primer je od juče kada su napali Novaka Đokovića koji je zatražio sastanak i susreo se s predsednikom Srbije, što je jedna sasvim normalna stvar u svakoj zemlji da se vrhunski sportisti i ambasadori svoje zemlje susreću sa liderima država. 

S druge strane, predsednik Srbije ni jednom jedin rečju proteklih dana nije pomenuo ni Dragana Đilasa, ni Mariniku Tepić, niti bilo koga iz tog dela opozicije. Čovek radi svoj posao, bori se za svoju državu, osim porodične tragedije, koja mu se ovih dana dogodila, sve svoje vreme koje ima posvetio je kao i do sada brizi za Srbiju i sve njene građane.

Informer

Dragan Đilas

Danas i sutra očekuju ga važni međunarodni razgovori, uključujući susret sa kineskim predsednikom, pre toga je poslednje sate provedene u Beogradu posvetio borbi za naš narod na Kosovu i Metohiji, u planu je da posle povratka u zemlju nastavi da bodri našu vladu u potrazi za novim investitorima koji će zaposliti još naših grđana… To je ono čime se Vučić bavi, kao da su izbori tek u dalekoj budućnosti.

Informer

Marinika Tepić

I to je ono što je iznerviraolo Dragana Đilasa i Mariniku Tepić. Svojim najbližim sadadnicima su se poverili i jadaju se da ne znaju šta je to što rde pogrešno i da li su odabrali prave kandidate kad ih Vučić uopšte ne pominje. Pitaju se da li ga nedovoljno jako napadaju, da li nije dovoljno prljavo kad im Vučić ne odgovara. Ne shvatajući da za Vučića politika nije rat i rušenje, već mir i građenje.