08.10.2022.

11:46

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

Politika

“Oni bi mogli bez svake nafte, ali bez MRŽNJE prema Srbima i Vučiću teško”! Predsednik RASTURIO ustaše!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odgovorio je na sramne napade koji svakodnevno stižu iz Hrvatske.

Na konstataciju novinara da je u hrvatskom Saboru Hrvoje Zekanović rekao da je hrvatski premijer Andrej Plenković sprečio “orgijanje u Jasenovcu”, te da Plenković nastavlja sa ucenama, nazivajući Vučića “denacifikatorom Balkana” preko medija koji se nalaze pod njegovom uređivačkom kontrolom, predsednik je odgovorio:

Podsvest je čudo, oni bi mogli bez svake nafte, ali bez mržnje prema Srbima i Vučiću teško. Jedan dan bez teksta protiv mene nije bio. Problem je u cvetu, njima je to orgijanje. Da si živ i zdrav Hrvoje, Bog da te poživi tako pametnog i mudrog, šta drugo da kažem – rekao je predsednik i podvukao:

– Neka ne brinu, imaće Srbija nafte. Suviše smo mi dobri domaćini, za razliku od nekih pre i od mnogih u okruženju, da bismo dopustili da Srbija propadne ili da nema rešenje – poručio je Vučić.

Podsetimo, od strane ustaškog režima na čelu sa ustašom Plenkovićem i medija koji se nalaze pod njegovom palicom, svakodnevno stižu napadi na Vučića i Srbiju, a sramnoj kampanji se ne nazire kraj. Glavni motiv za ove napade je Vučićevo insistiranje na istini o ustaškim zločinima počinjenim u Jasenovcu, kao i za vreme “Oluje” i “Bljeska”.