11.01.2023.

17:59

Foto: instagram/buducnostsrbijeav

Politika

Prljava fašistička kampanja protiv Danila Vučića započeta u Prištini, vrhunac doživela u Sarajevu, a ustaše iz Zagreba sve vreme likovale i dolivale ulje na vatru! Laž im se kao bumerang vratila i olupala o glupe tikve!

Mediji u Sarajevu i obavezno u Zagrebu, automatski su se pridružili kampanji protiv mladog Vučića.
Odmah u januaru sve je nastavljeno u Sarajevu, na najpoganiji, najjadniji i, moramo reći najgluplji način.


Opet je zasmetalo zvaničnom Sarajevu što Danilo Vučić voli svoj narod, što voli Republiku Srpsku, što voli srpsku trobojku. Ali, uz nekoliko grešaka. Prvo, kukali su u zvaničnom Sarajevu stotinu puta do sada kako predsednik Srbije ne poštuje zvaničnu BiH, kako samo forsira Republiku Srpsku i tako dalje. A naša država, zvanično, kako se to i radi u takvim slučajevima svugde u svetu vekovima unazad, poslala isključivo zvaničnom Sarajevu obaveštenje, isključivo pominjući državu BiH, poštujući dakle i susednu državu i diplomatska pravila. 


I drugo, Danilo Vučić bio pristojan, nevidljiv maltene, a “dušebrižnici” iz Sarajeva potrčali da glupo dostave medijima dokument u kom ne piše ništa osim tih, nabrojanih formalnosti i samim time celom svetu pokazali da nisu država osim na papiru. Jer, ozbiljne države to ne rade. 


Ukratko, fašizam na delu, proganjanje jednog mladog čoveka samo zasto što voli svoj narod, ali ne mrzi i ne vređa druge. Fašizam zato što želi slobodno da u tišini iskaže ljubav prema Kosovu i Metohiji, prema Republici Srpskoj, ali opet, ne vređajući nikoga drugo. Fašizam, jer i jednima i drugima, uz ustaške medije koji sa udobne udaljenosti dolivaju vatru i zakuvavaju, dakle fašizam jer i jednima i drugima smeta što je Danilo Vučić živ.


Hteli su da mu dođu glave, pokrećući hajku na njega, a ta njihova hajka i kampanja prljavih laži, razbila im se o glupe tikve koje će im dugo zvoniti tako prazne!