22.05.2023.

07:09

Foto: printscreen

Politika

SARAJEVSKE USTAŠE LAŽ O "VUČIĆEVOM GINEKOLOGU" PREUZELE OD OSUMNJIČENOG ZA PROSTITUCIJU!

Očigledna laž objavljena je sa ciljem da bi je beogradski portali i botovi širili dalje kao suvu istinu, kao nekakvu činjenicu!? A, ono što je takođe interesantno, Sarajevske ustaše su ovu laž preuzele od ni manje, ni više nego Petra Đurića, osnivača pokreta "Ćale, ovo je za tebe" inače osumnjičenog za prostituciju.

Informer

Podsetimo, takozvani heroj protesta Đilasovaca i huligana koji su za vreme pandemije koronavirusa razarali Beograd i napadali policiju optužen je da drži sajt za podvođenje, odnosno elitnu prostituciju.

Sporne fotografije, snimke i reklame za sajt Đurić je obrisao sa svom Instagrama one večeri kada je postao "zvezda" protesta u kojima je povređeno više od 100 policajaca.

Na sajtu se, kako navodi dobro upućeni izvor, nalaze fotografije devojaka koje se "iznajmljuju" za uživanje na splavovima, žurkama, svaki vid proslave. Imaju sve usluge, od limuzine do pića.

Informer

Petar Đurić

Upravo ovog čoveka su mediji iz regiona, konkretno mrziteljski portal "Klix" uzeli kao relevantan izvor, bez da provere činjenice i tačnost vesti, ali to njima nije ni bitno, bitno je samo da se udari na Srbiju i njenog predsednika Aleksandra Vučića.

A mi smo, da podsetimo još jednom, proverili (tvrdnje da je navodno ginekolog blizak Vučiću napao policajca) i odgovorno tvrdimo - dotični lekar koji se kolima zaletao na policajce nema ama baš nikakve veze sa Vučićem! Predsednik ga nikada u životu ni video, ni čuo nije!

Ali, koga briga za činjenice. U specijalnom ratu laži su najbolja municija.