Autor: Informer.rs

22.07.2023.

21:39

Foto: Infomer

Politika

Dok oni kisnu, Marinika vodi Anketni odbor u kafani!

Infomer je došao u posed fotografija na kojima se vidi koliko je saradnici Dragana Đilasa stalo i do protesta i do proklamovane borbe protiv nasilja, kao i koliko poštuje svoje pristalice.

Dok oni kisnu, Tepićeva po svoj prilici drži sednicu Anketnog odbora u jednom od kafića.

Krajnje licemerno!

Podsetimo, Tepićeva je poslednjih dana u centru političke javnosti u Srbiji zbog monstruozne izjave da roditelji dece stradale u Ribnikaru "nemaju tapiju na bol".

Informer

Umesto da se javno izvini zbog ove stravične izjave, Tepićeva i njeni saborci, kako je Informer već pisao, učestvovala je u još jednom fijasku od takozvanih protesta protiv nasilja.

Da sve bude gore po opoziciju, kako smo takođe pisali, njoj je podršku dala miljenica Aljbina Kurtija, Rada Trajković, koja je poručila da je Tepićeva u pravu.

Marinika je u pravu. Svi razumemo individualnu traumu roditelja, koji pravdu traže kroz pravni proces. Ali događaji u Ribnikaru i Mladenovcu doneli su i kolektivnu traumu za celo naše društvo. Taj kolektivni vapaj, iskazan kroz proteste protiv nasilja, takođe zaslužuje pažnju - bez imalo srama napisala je Trajkovićeva.