28.09.2023.

15:54

Foto: ata/Shutterstock

Politika

Hejterska opozicija ne zna šta hoće! Mesecima tražili izbore, a sada od njih beže i imaju novi sulud zahtev!

Da li je razlog zbog kog sada ne žele izbore, bar pojedini iz opozicije, taj što su svesni da nemaju nikakve šanse na eventualnim izborima i taj što znaju da narod veruje predsedniku Vučiću, ili jednostavno ni sami ne znaju šta hoće.

Naime, omiljeni NATO sluga Zdravko Ponoš i predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac oglasili su se na društvenoj mreži "X" i poručili da ne žele izbore, iste one za koje kukaju mesecima unazad, već da je jedino što prihvataju ostavka predsednika Vučića!?!

Razlog za ovaj njihov suludi zahtev je navodno taj što je predsednik Vučić izazvao katastrofu na KiM. Naravno, nije im palo na pamet da pomenu srpske heroje koji su izgubili živote, da osude Aljbina Kurtija koji godinama vrši teror nad našim narodom na Kosovu, već je isključivi krivac za njih kao i uvek predsednik Vučić.

- Posle ove katastrofe u koju je uvukao Srbiju, Vučić bi morao da podnese ostavku, a onda izbori redom. Razdvojeni - napisao je Lutovac.

Njegov kolega iz hejterske opozicije i čovek kojeg su slavili i Kurtijevi mediji Zdravko Ponoš napisao je kako je navodno Vučić taj koji je "proćerdao" Kosovo, ali je izgleda zaboravio šta su njegovi puleni iz opozicije uradili za to isto Kosovo i naš narod na KiM dok su bili na vlasti.

- Kakve izborne podvale da bi sačuvao svoju kožu! Pa nisu gradonačelnici Kraljeva i Smedereva zabrljali u Banjskoj. Nisu oni proćerdali Kosovo. Ti si to uradio, ti si doveo zemlju u ovu situaciju. Ti treba da podneseš ostavku, ako imaš bar malo časti! - napisao je Ponoš.

Sada se postavlja logično pitanje, šta ustvari opozicija hoće. Da li žele da izađu na izbore ili ne. Možda su samo svesni da narod dobro pamti vreme kada su oni bili na vlasti, pa pokušavaju na sve načine da nanesu štetu predsedniku Vučiću i Srbiji kako bi se bez izbora domogli vlasti. 

To im naravno, neće proći.